wat is theater ?

Theaterworkshops : Wat is Theater? (2022)

r e g i s s e u r   I v a n   V r a m b  o u t   i.s.m.   A R S E N A A L / L A Z A R U S   t e   M e ch e l e n 

Theaterworkshop voor volwassenen met autisme & normale begaafdheid.


Op deze eerste workshop nemen we de tijd dat iedereen elkaar kan leren  kennen. We bekijken dan ook wat elkeen interessant vindt aan theater. 

We zorgen voor de nodige tijd zodat elke deelnemer op zijn ritme kan ontdekken wat hem boeit en raakt. 


Voor wie?

volwassenen met autisme of een vermoeden van autisme & normale begaafdheid. Met een interesse in theater: mensen met ervaring, alsook nieuwsgierigen zijn welkom. 

Er zal een groep gevormd worden van 6 à 10 personen. 


Waar?

Theater ARSENAAL/LAZARUS

Hanswijkstraat 63 te Mechelen, 10 minuten te voet vanaf Mechelen-station. 


Wanneer? 

De eerste workshopreeks ging door in februari en maart 2022.  Aan een tweede workshopreeks wordt gewerkt, startdatum is nog niet bepaald.  


Interesse?

Stuur een mailtje naar: info@actionmalaise.be  (dit is het mailadres van de vzw van Ivan Vrambout) 


Wil je graag een kennismakingsgesprek, klik dan op hier en vul enkele gegevens in zodat wij jou of je vertrouwenspersoon kunnen contacteren.

Tijdens dit gesprek (live/online) geven Ivan en Paulien meer informatie over de inhoud van de workshops. Indien je een vertrouwenspersoon mee wilt uitnodigen tijdens dit gesprek dan is dat zeker mogelijk. Hopelijk tot ziens,

Ivan.


Wie zijn wij?

Ivan Vrambout studeerde in 2000 af als theaterregisseur aan het RITS te Brussel.

Hij maakt theater door het bewerken van boeken of theaterstukken. Hij staat open voor meningen en de spelervaringen van de spelers.  Als theaterregisseur werkt hij graag met niet-professionele acteurs. 

Sinds 2018 is hij als RTH-begeleider ook betrokken met het Begeleidingscentrum voor Personen met Autisme. 

Paulien Vercammen werkt met veel enthousiasme bij het Begeleidingscentrum voor Personen met Autisme te Mechelen. Zij heeft de nodige ervaring & kennis om ondersteuning te bieden. Bij onduidelijkheden of stress kan zij voor of tijdens de workshop met je in gesprek gaan om rust en duidelijkheid te bieden. 

ARSENAAL/LAZARUS is een theater, gelegen in Mechelen. Het theater creëert en ontvangt theaterproducties. Het gaat steeds nieuwe uitdagingen aan om een divers publiek te betrekken binnen hun projecten.  Project i.sm. ARSENAAL/LAZARUS  te Mechelen / met dank aan het Begeleidingscentrum voor Personen met Autisme